Τετάρτη, 27 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Φολέγανδρου στο λιμένα Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΜΕΛΙΔΩΝΙΑ'' Ν. Λαυρίου 456, 50χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ,το Δήμο Πάρου, την ΚΔΕΠΑΠ και τη Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 και ώρα 9:00 μ.μ. διοργανώνει το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στην Πλατεία «Παπά – Γιώργη Στάμενα» στη Μάρπησσα της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε έλεγχο, που διενεργήθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σερίφου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο λιμένα «ΛΙΒΑΔΙΟΥ» Σερίφου σε ταχύπλοο σκάφος, διαπιστώθηκε ότι ο χειριστής του κατείχε πλαστή άδεια χειριστή ταχύπλοου σκάφους.
Από τη Λιμενική Αρχή Σερίφου, που διερευνά την υπόθεση, κατασχέθηκε η πλαστή άδεια ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, σας παραθέτω το πλήρες κείμενο της γραπτής παραίτησής μου (12 Μαΐου 2015) όπως ακριβώς εστάλη προς τον Δήμαρχο, τον πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου.
Επίσης, κάποιες απαραίτητες διευκρινήσεις για όσα ανακριβή ειπώθηκαν ή εγράφησαν εν συνεχεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Πάρο επισκέφθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο δύο έγκριτοι τουριστικοί δημοσιογράφοι από την Τουρκία. Η δημοσιογράφος και απεσταλμένη του CNNTurk.com κ. Busra Sanay και ο δημοσιογράφος-blogger κ. Engin Kaban περιηγήθηκαν στο νησί, φωτογράφησαν το μαγευτικό παριανό τοπίο, εντυπωσιάστηκαν από την πλούσια ιστορία και τα σπουδαία μνημεία της Πάρου, γεύθηκαν την τοπική παραδοσιακή κουζίνα και χαρακτήρισαν την Πάρο ως ένα ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη 26/05/2015 συναντήθηκε η διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλαδων αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη, τον Αντιδήμαρχο Αργύριο Ανεβλαβή, τους Δημοτικούς Συμβούλους Νικόλαο Μαϊτό, και Βασίλη Βρούτση με την ηγεσία, τον Πρόεδρο Βασίλη Πολυμένο, και τον Αντιπρόεδρο, όπως και υπηρεσιακούς παράγοντες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ) και τον νομικό σύμβουλο του κράτους, Στέφανο Δέτση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την Πέμπτη 28-05-2015 θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην παραλιακή οδό της Χώρας από την Alpha Bank έως τη συμβολή της με την Μικρή Προβλήτα, από τις 20:00 έως τις 6:00 το πρωί καθώς επίσης και στην οδό Αρ. Πρωτοπαδάκη από την συμβολή της με την πλ. Πρωτοδικείου έως την οδό Παπαβασιλείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου "Κώστας Κορωναίος" στην Απολλωνία, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της μεθοδευμένης αύξησης των συντελεστών Φ.Π.Α. καθώς και της επιβολής πρόσθετων φόρων σε είδη ένδυσης, υπόδησης και λοιπά είδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Κύθνου εκπροσωπούμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλιού συμμετείχε στο 1ο Συνέδριο για την Ανακύκλωση στις Νησιωτικές Περιοχές (RECIS 2015), που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 22 και 23 Μαΐου στη Σαντορίνη. Στο συνέδριο παραβρέθηκε ο Aναπληρωτής Yπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης αλλά και εκπρόσωποι από 13 νησιά και νησιωτικούς δήμους: Μήλος, Τήνος, Νάξος, Αμοργός, Φολέγανδρος, Ανάφη, Πάτμος, Αλόννησος, Άγιος Νικόλαος, Ιεράπετρα, Χανιά, Πλατανιάς και Σαντορίνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos