Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Σε παγκόσμιο επίπεδο, στους 25 δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς του 2020, η Κρήτη καταλαμβάνει την τρίτη θέση, ενώ η Ρόδος την 18η

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Μυκόνου στο λιμένα ν. Σύρου, με Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ” Ν.Ν 62, 48χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είναι δικαίωμα της Ελλάδας, ως μέλος της ΕΕ, να ενεργήσει κατά τις προβλέψεις των Συνθηκών και εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου λειτουργίας, προκειμένου να υπερασπιστεί τα δικαιώματα που σχετίζονται με την διαφύλαξη της ασφάλειας στα εδάφη της», δήλωσε ο Χαλήλ Τζιχάτ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άτυπη παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της Ερμούπολης έκαναν ομάδες καρναβαλιστών το απόγευμα της Κυριακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκριάτικα γλέντια στήθηκαν σε όλα σχεδόν τα χωριά της Νάξου την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς με κυρίαρχο στοιχείο την παράδοση τα ήθη και τα έθιμα του τόπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγαλειώδη πρόκριση στο Europa League, κερδίζοντας 1-2 μέσα στο Λονδίνο την Αρσεναλ.
|

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ελληνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην γίνει παράνομη είσοδος μεταναστών στα σύνορα της έχοντας ενισχύσει τις δυνάμεις τα τα τελευταία 24ωρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη θα βρίσκεται στον Εβρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/ meteo. Κύρια χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας θα είναι οι βροχές και καταιγίδες στο σύνολο σχεδόν της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείγμα του άνδρα εστάλη στο ινστιτούτο Παστέρ και αναμένονται τα αποτελέσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαία είναι η αύξηση των θανόντων και των νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού Covid-19 στην Ιταλία, με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται στους 52 τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα η Αρχή Πολιτικής Προστασίας της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos