Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν τον ανοιξιάτικο καιρό και απόλαυσαν τη βόλτα τους στον ήλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Πάρος αποτείνει το δικό της φόρο τιμής στον Ηρωικό Αγώνα του 1821 «ντύνοντας» - φέτος που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία - τον εμβληματικό ανεμόμυλο στο λιμάνι του νησιού με τη γαλανόλευκη σημαία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάρο, τον Αύγουστο του 1986, συναντήθηκαν για πρώτη φορά τα βλέμματα του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη με την σύζυγό του Μαρίνα. Εκείνος ήταν τότε 25 ετών, τελειόφοιτος της Ιατρικής Σχολής και εκείνη 18χρονη και ετοιμαζόταν να διαβεί το κατώφλι της Φιλοσοφικής Σχολής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Αγκαιριάς ευχαριστούμε το ΝΠ  Κοινωνικής Προστασίας  Πρόνοιας & Αλληλεγγύης  του Δήμου Πάρου και ιδιαίτερα, τον Πρόεδρο κ.Λεοντή Μικε και την Κα Παντελαιου Σοφία μέλος του  ΔΣ  , για την άμεση ανταπόκριση  μετά από αίτημα  μας  για την τοποθέτηση μιας  μονάδας κλιματισμού στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αγκαριάς , συμβάλλοντας έτσι σε καλύτερες συνθήκες εργασίας και παραμονής στο ιατρείο ιατρού και ασθενων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακομιδή με πτητικό μέσο πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 27 Μαρτίου από την Πάρο προς νοσοκομείο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ακινητοποιημένο το 50%-60% της ακτοπλοΐας και των ταχύπλοων, η ανεργία στο χώρο της ναυτιλίας έχει χτυπήσει κόκκινο σε μια πρωτοφανή για τον κλάδο κρίση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 18, 6, 14, 13, 9 και Τζόκερ ο αριθμός 20.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γη της αμπέλου η Πάρος ανέκαθεν. Εκτός από τα περίφημα κρασιά, ο μούστος δώριζε στις παραδοσιακές νοικοκυρές του νησιού, ένα εξαίσιο γλυκαντικό με θεσπέσιο άρωμα με το οποίο γλυκαίνονταν λιχουδιές και φαγητά, ψωμιά και κουλούρια, αντί της δυσεύρετης ζάχαρης που κάποιες δύσκολες δεκαετίες πριν έπρεπε να αγοραστεί.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εικόνες από τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, που έγινε τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Αθήνας, για ναρκωτικά, παραβατικότητα, αλλά και για την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας, μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν τον ανοιξιάτικο καιρό και απόλαυσαν τη βόλτα τους στον ήλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos