Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Βάφτηκε στα μπλε και κόκκινα χρώματα της εταιρείας Hellenic Seaways, άλλαξε σινιάλο, και κατέπλευσε μετά από δύο χρόνια απουσίας στο λιμάνι της Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ινδική μετάλλαξη να χτυπά «καμπανάκι» κινδύνου και στη χώρα μας, στο τραπέζι μπαίνουν σκέψεις για περαιτέρω κλιμάκωση των περιορισμών, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αναστάτωση και ενεργοποίηση ισχυρών επίγειων και εναέριων πυροσβεστικών δυνάμεων στην Πάρο, προκάλεσε η πυρκαγιά της Παρασκευής 2 Ιουλίου στην περιοχή της Αγκαιριάς στη θέση Καμπί κοντά στον ΧΥΤΑ, στο δρόμο προς Ανερατζιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει, από την Δευτέρα 5/7 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για νέους δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλαλούμ επικρατεί τις τελευταιές ώρες καθώς από τις 5 Ιουλίου αλλάζουν οι μετακινήσεις στα νησιά και ακόμα δεν υπάρχουν σαφείς οδηγίες για το πως θα γίνονται τα ταξίδια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 19:19

"Ύμνος" των New York Times στην Πάρο!

Με φωτογραφικό υλικό από τις Λεύκες, τις Κολυμπήθρες και τη Νάουσα και με περιγραφές από επαγγελματίες , επισκέπτες και κατοίκους της Πάρου είναι εμπλουτισμένο χτεσινό άρθρο των NEW YORK TIMES έπειτα από επίσκεψη της δημοσιογράφου Charly Wilder στο νησί που ήταν και ο μοναδικός νησιωτικός της προορισμός μετά από σύντομη παραμονή στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουλίου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην ευρύτερη περιοχή της Αγκαιριάς, στη θέση Καμπί κοντά στον ΧΥΤΑ στο δρόμο προς Ανερατζιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πλοίο «Αριάδνη» κατέπλευσε για πρώτη φορά στην Πάρο την Πέμπτη 1η Ιουλίου και όσοι βρέθηκαν στο λιμάνι είδαν ευλόγως μια μπλε «πλωτή πολιτεία» να μαγνητίζει βλέμματά τους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέγιστο ίσως ρόλο στην κατάσβεση της πρόσφατης μεγάλης φωτιάς στην Πάρο έπαιξαν τα εναέρια μέσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 1 Ιουλίου επισκέφθηκε την Πάρο ο Ανδρέας Ξανθός, πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και τομεάρχης Υγείας στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, συνοδευόμενος από τους Νίκο Συρμαλένιο, βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Νίκο Μανιό, μέλος της ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos