Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Με μια επίσημη, συγκινησιακά ωστόσο φορτισμένη εγκύκλιο, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος απευθυνόμενη στο χριστιανικό ποίμνιο της χώρας, τάσσεται υπέρ της επιστήμης και του δώρου που αυτή κόμισε στην ανθρωπότητα για να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Μεσσαλάς σε ηλικία 79 ετών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Attica Group εισάγει πρώτη στην ελληνική ακτοπλοϊκή αγορά μια νέα γενιά καρτών από οικολογικό βιοδιασπώμενο υλικό, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να εφαρμόζει περιβαλλοντικά ορθές πρακτικές και μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδόθηκαν οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε., των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.565, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκύκλιο απέστειλε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα του συνόλου των Ιερών Μητροπόλεων υπό το θέμα: «Εκκλησία και επιστήμη στον αγώνα κατά της πανδημίας», η οποία αναμένεται να διαβαστεί προς τους πιστούς την επόμενη Κυριακή, 25 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο δικό μου μυαλό η σειρά τελείωσε όταν οι Bucks έκαναν το 2-2. Ήμουν σίγουρος ότι όποια ομάδα πάρει το game 4 θα τελείωνε και τη σειρά. Κι από ότι φαίνεται, τούτο συμβαίνει.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 17:46

Σπιτικό παγωτό

Δροσίζουμε το καλοκαίρι μας με σούπερ κρεμώδες παγωτό βανίλια, ακολουθώντας μια βελούδινη συνταγή.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στον σταθμό του Προαστιακού στους Αγίους Θεοδώρους καθώς ένας οπλισμένος άνδρας έχει ταμπουρωθεί εντός του σταθμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos