Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή 9 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει 3ημερη περιοδεία στα νησιά Πάρο και Αντίπαρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τώρα που τα κολοκύθια ανθίζουν, μια είναι η συνταγή που θα κολλήσει πλάι στα καλοκαιρινά απογεύματα με ουζάκι (ή μπίρα) και καλή παρέα.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μια μέρα – ορόσημο για την ζωή τους έζησαν τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη σήμερα, Πέμπτη 08.07.2021, καθώς ο Αλέξανδρος και η Αλίκη αποφοίτησαν από το σχολείο.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διαδικασίας καταβολής του ποσού των 150 ευρώ σε νέους 18-25 ετών, που εμβολιάζονται, ορίζει τροπολογία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που κατατέθηκε στη Βουλή, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πρώτο πλάνοι οι υγειονομικοί και όσοι εργάζονται σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων - Στο τραπέζι εκπαιδευτικοί, στρατός, αθλητές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 26, 1, 14, 24, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 11.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιουλίου, η Περιφερειακή Ενότητα Θήρας ανεβαίνει επίπεδο ετοιμότητας και από «πράσινη» γίνεται «κίτρινη».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηκαθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου, έκανε λόγο για έξαρση του κορονοϊού στους νέους με τον μέσο όρο ηλικίας να έχει μειωθεί σημαντικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.107, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos