Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Γνωστή και ως «Παλαιά», η γέφυρα της Χαλκίδας αποτελεί ένα μηχανολογικό «θαύμα» αμιγώς ελληνικής έμπνευσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός William Hurt, πρωταγωνιστής των ταινιών Kiss of the Spider Woman και Body Heat, πέθανε σε ηλικία 72 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 36, 44, 16, 31, 38 και Τζόκερ το 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

88χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα στο πλοίο «Blue Star 2» το οποίο ελλιμενιζόταν στο λιμάνι του Πειραιά, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πάρου, με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 9ης Μαρτίου 2022 σε εφαρμογή του άρθρου 11 του ισχύοντος Καταστατικού, προσκαλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 στην αίθουσα του Δ.Σ στο Δημ. Γήπεδο Παροικίας με ώρα ενάρξεως την 17:00 με θέμα «Ενημέρωση και ψήφιση νέου Καταστατικού».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο επίδομα αναμένεται να ενταχθούν νέοι δικαιούχοι, με την πληρωμή να αναμένεται την Μεγάλη Εβδομάδα, ή ακόμα και λίγο νωρίτερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας δεν λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή αλλά θα συνεχιστούν αύριο Δευτέρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RIA.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Άσπα αποφασίζει να ακολουθήσει την οικογένειά της στα Γιάννενα, όμως ο Μύρωνας δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, στη σειρά Σασμός. Οι δύο αυτοί «ήρωες» δε μπορούν και δε… θέλουν να αφήσουν παραπονεμένο το κοινό.

 

Κατηγορία LIFESTYLE

Πάνω από δυο ώρες κράτησε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos