Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Την είδηση μετέδωσαν κρατικά ΜΜΕ της Ρωσίας και επιβεβαίωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας - «Σε συνθήκες φουρτουνιασμένης θάλασσας, το πλοίο βυθίστηκε» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης γνωστοποίησε πως από εδώ και πέρα δεν θα διατίθενται εισιτήρια για τις Θύρες των οργανωμένων οπαδών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 Κατώτατος μισθός: Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού, καθώς το ΚΕΠΕ πιθανότατα αύριο Παρασκευή (15/4) θα παραδώσει το πόρισμά του με βάση τα υπομνήματα των επιστημονικών και κοινωνικών φορέων στον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της για τη συνεργασία της με το 365 shop και τις καταγγελίες καταναλωτών για αγορές που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 40, 2, 34, 3, 12 και Τζόκερ ο αριθμός 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει και μαζί με αυτήν θα φθάσουν στην Πάρο χιλιάδες απ΄ότι προβλέπεται επισκέπτες που θα γιορτάσουν το Πάσχα στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τα κάλαντα του Λαζάρου της Σύρου που ηχογραφήθηκαν πριν λίγες ημέρες, σας στέλνουμε τις ευχές μας για Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε σας και τις οικογένειές σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με έκπτωση 50% θα μπορούν να μετακινηθούν αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές με τα ΚΤΕΛ και τα τρένα την περίοδο του Πάσχα, καθώς η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταποκρίθηκαν στις σχετικές επιστολές που απηύθυνε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Μιχάλης Παπαδόπουλος, κατόπιν αιτήματος της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττας Μακρή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τη χαλάρωση των μέτρων που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη μίλησε ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποσά άνω των 500 εκατ. ευρώ θα δοθούν ως βοήθεια στους πολίτες την τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos