Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Ο «Γεράσιμος», Αργύρης Πανταζάρας,του Σασμού, πρακολούθησε τη Δευτέρα 16 Μαΐου, τη συγκλονιστική, ρεαλιστική παράσταση στο θέατρο της οδού Κυκλάδων στη Κυψέλη, «Λευτέρης Βογιατζής».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Όταν βλέπουμε την Μαριούπολη θυμόμαστε το Μεσολόγγι» - Οι αιχμές για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαιρετίζουμε την απόφαση ακύρωσης του ΣτΕ (1037/2022) της έγκρισης, από το 2014, των περιβαλλοντικών όρων δημιουργίας Σύνθετου Τουριστικού Καταλύματος, 249 κλινών με ξενοδοχείο 5*,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή καθορίζεται ότι μέχρι το 2025 μπορούν με υπουργικές αποφάσεις να διαμορφώνονται ετήσια προγράμματα Τουρισμός για Όλους για την τόνωση της ζήτησης στον τουρισμό. Με Free Pass από 1η Ιουλίου οι αιτήσεις λέει ο Κικίλιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιβεβλημένη η αναμόρφωση του μέτρου για την επιδότηση της βενζίνης, στο τραπέζι η σκέψη για μείωση (έστω και προσωρινή) στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ), προκειμένου η μείωση να φανεί κατευθείαν στις τιμές των πρατηρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 6.252.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο εξαιρετικός θεσμός της βράβευσης των καθαρότερων ακτών και παραλιών ανά τον κόσμο, δηλαδή το διεθνές πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία», θέτει πάντοτε υψηλά κριτήρια ποιότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 17-05-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 24χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενο μαχαίρι με λάμα -10- εκατοστά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-05-2022 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 39χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos