Τρίτη, 24 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Πέντε νέα οχήματα ενισχύουν από σήμερα τον μηχανολογικό εξοπλισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Με στόχο τον εκσυγχρονισμό και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Ύδρευσης, ο Δήμος προχώρησε στην

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επίσημη ανακοίνωση από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών - Άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών που έχουν πιθανώς εμβολιαστεί, αναμένεται να έχουν κάποιο βαθμό προστασίας 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 24 Μαϊος 2022 16:03

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μπαράζ ανόδου/παραμονής στη Β’ Γερμανίας, ανάμεσα στις Ντιναμό Δρέσδης και Καϊζερσλάουτερν, αλλά και Κόπα Λιμπερταδόρες, με την Βελές να υποδέχεται την Εστουδιάντες.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 5.588. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.427.857 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εχουμε την πιο εύκολη συνταγή για πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου Banoffee.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στο βήμα του Greek House Davos στο Νταβός της Ελβετίας βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον ναυτικό πράκτορα κρουαζιερόπλοιου που βρισκόταν στο αγκυροβόλιο ν. Θήρας, ότι 63χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα, απεβίωσε εντός της καμπίνας της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos