Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

-Υπάρχουν συμπολίτες μας οι οποίοι επιδιώκουν μέσα από την πολιτική κάτι άλλο από εμάς και το εκφράζουν δημοσίως, ότι επιδιώκουν κάτι άλλο από εμάς -- ακόμα και το αντίθετο από εμάς. Απέναντί τους φερόμαστε με την αξιοπρέπεια και τον πολιτικό πολιτισμό που οφείλει ο ένας απέναντι στον άλλο.  

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εποχές δύσκολες, στην Πάρο του 2015 και του 2019, που κυριαρχούσε ο εαρινός εφήμερος ενθουσιασμός του καλοκαιριού και η φθινοπωρινή μελαγχολία του χειμώνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει διακεκριμένος Τούρκος ιστορικός και ακαδημαϊκός όσον αφορά τη στατικότητα της Αγίας Σοφίας, τονίζοντας μάλιστα πως εάν δεν κλείσει τότε το σπουδαίο μνημείο θα καταρρεύσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν σήμερα μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους στην αρμόδια ανακρίτρια δυο εκ των δέκα συνολικά κατηγορουμένων στην υπόθεση του κυκλώματος των πειρατικών λογισμικών συνδρομητικής τηλεόρασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πρώτες 100 μέρες μου φάνηκαν 1.000 - Θα ξύσω τον πάτο βαρελιού για όσους δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα - «Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του Βασίλη Κικίλια» - Καταδικάζω το χαστούκι του Μπέου, δεν είχε τη στήριξη της ΝΔ, είπε ο πρωθυπουργός στον Alpha

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιγότερο από μια εβδομάδα μας χωρίζει από τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και το άνοιγμα της κάλπης για την ανάδειξη Δημάρχου, δημοτικών και τοπικών συμβούλων στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 16:25

Πειραιάς: Νεκρός 35χρονος άντρας

Νεκρός ανασύρθηκε ο 35χρονος άντρας που εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στο οποίο γινόταν εργασίες επί της οδού Πολυδεύκους, στον Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαιρετικά ευχάριστα είναι τα νέα για τα αναξιοποίητα εδώ και χρόνια Αρχαία Λατομεία της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παλληκαρίσια πρόκριση με 6-5 στα πέναλτι, κανονική διάρκεια 1-1, πήρε ο ΑΟ Πάρου μέσα στην έδρα του Πανθηραικού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos