Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας θα διεκδικήσει τον τίτλο στο World Cup στο Λος Άντζελες στο διάστημα 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου 2023

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Νέο γύρο απολύσεων στη Meta ανακοίνωσε, σήμερα, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, καθώς ο τεχνολογικός κολοσσός θα προβεί στην περικοπή 10.000 θέσεων εργασίας, περίπου το 13% του εργατικού δυναμικού της.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τις προσεχείς ημέρες στις Κυκλάδες και από την Μαρτιάτικη άνοιξη θα… θυμηθούμε και πάλι τον χειμώνα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβαθμίζεται η λειτουργικότητα του Δημοτικού Ωδείου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις 3,2 μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB, όπως παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελίο ειδήσεων του Open.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 13 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην πολυγωνική αίθουσα του ΓΕ.Λ. Πάρου, η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της υποψηφίας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις Κυκλάδες, Μαρίας Χανιώτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος συγκρούστηκε πριν από λίγο με αμερικανικό drone πάνω από την Μαύρη Θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα μέτρα ασφαλείας και το χρονοδιάγραμμα για την επανεκκίνηση των δρομολογίων των τρένων, όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια της σύσκεψης στο Μαξίμου, ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος και για Θέματα Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τελευταία χρόνια και λόγω της πανδημίας, η εργασία μεταφέρθηκε σπίτιμέσα από τα σύγχρονα προγράμματα πληροφορικής και όλοι μετάτρεψαν τα σαλόνια τους, την κουζίνα τους ή όποιο χώρο βρήκαν σε γραφείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρία χρόνια πέρασαν σήμερα από την πρώτη φορά που μπήκαμε καραντίνα για τον κορονοϊό και πλέον καταργούνται όλα τα μέτρα για τον Covid. Μπαίνει τέλος στις μάσκες, στην αναρρωτική άδεια και στα rapid test για τους ανεμβολίαστους.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos