Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μάννας Σύρου κ. Ανδρέα Αλυματήρη, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού ως μέλος του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών μεσολάβησε ώστε ο Όμιλος να πραγματοποιήσει τη σπουδαία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα, γιορτάζουμε την πιο μακρά δημοκρατική περίοδο στη σύγχρονη Ιστορία μας, την ολοκλήρωση μισού αιώνα από τότε, που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θεμελίωσε τη μεταπολίτευση και έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη, όπου ανήκει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πενήντα χρόνια συμπληρώνει σήμερα η σύγχρονη ελληνική Δημοκρατία. Μια πορεία με πολλές προκλήσεις, πρόσωπα, γεγονότα, εξελίξεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Μάρκος Εμμ.Καφούρος με αφορμή την επέτειο για τα 50 χρόνια της Ελληνικής Δημοκρατίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024, στο Δημαρχείο Πάρου, πραγματοποιήθηκε η μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για το Νέο Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Τ.Π.Σ.) του νησιού μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αναχώρησε η ελληνική αποστολή για το Παρίσι, όπου θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αρχαιότερη πλεύση ανοιχτής θάλασσας στον κόσμο έλαβε χώρα στο Αιγαίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 17:56

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-25χρονου, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΧΟΣ V” Ν.Ν. 67

-24χρονης, από το λιμάνι των Κουφονησιών στο λιμάνι της Πάρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V» Ν.Ν. 67.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυκόνου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για την ύπαρξη ενός θαλαμηγού-αναψυχής (Θ/Γ-Α/Ψ) σκάφους, με έντεκα (11) αλλοδαπούς επιβαίνοντες (υπηκόους Γερμανίας), σε δυσχερή θέση λόγω μηχανοηλεκτρολογικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Ψαρρού της Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σιδερένια αγάλματα των δύο μύθων της ΑΕΚ κοσμούν τον εξωτερικό χώρο της OPAP Arena έπειτα από τα αποκαλυπτήρια που έγιναν παρουσία των Μάριου Ηλιόπουλου και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos