Άδεια για την απογείωση των drones της Adidas με φόντο την Ακρόπολη έναντι 380 ευρώ
Η διοίκηση του Ζαππείου Μεγάρου είναι αυτή που παραχώρησε την άδεια σε γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών για διεξαγωγή του drone show, χθες βράδυ, στον αττικό ουρανό, με φόντο την Ακρόπολη, το οποίο προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.
Blue Star Ferries: Απαγορευτικό απόπλου -Τροποποίηση δρομολογίων 16-19/5
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται, τα δρομολόγια των πλοίων θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:
Μάγεψε το δωρικό στιλ της Κλαυδίας - Στον μεγάλο τελικό η «Asteromata» (βίντεο)
Eurovision 2025: Στην 17η θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον τελικό - Τη «σάουνα» της Σουηδίας δίνουν τα στοιχήματα.
Κωνσταντινούπολη: Με αιχμηρές δηλώσεις και απουσία κορυφαίων ηγετών η διεθνής διπλωματική σκηνή
Τελικά η πολυαναμενόμενη συνάντηση ανάμεσα σε Βλαντιμίρ Πούτιν και Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Κωνσταντινούπολη δεν έγινε ποτέ και οι ειρηνευτικές συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας υποβαθμίστηκαν σε συνάντηση χαμηλότερων αξιωματούχων.
Β. Κικίλιας για αύξηση ναύλων σε φορτηγά: «Πρόκειται για αύξηση 1-2 σεντ/κιλό εμπορεύματος. Δεν δικαιολογείται και δεν θα γίνει ανεκτή καμία μετακύλιση»
Από το βήμα της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, σχετικά με τις τιμολογιακές πολιτικές στις ακτοπλοϊκές μεταφορές και τις κυβερνητικές παρεμβάσεις για τη στήριξη της νησιωτικής οικονομίας.