Πάρος ΑΞΙΑ: Πολιτιστική Εκδήλωση

17 Φεβρουαρίου 2012 01:26

Την περασμένη Κυριακή 12/2 ο συνδυασμός μας πραγματοποίησε πολιτιστική εκδήλωση στο Κέντρο Τέχνης «Αποθήκη» στο Κάστρο Παροικιάς.

Στη διάρκεια της πολιτιστικής εκδήλωσης παρουσιάστηκε:

α) φωτογραφικό υλικό του συλλέκτη Μιχάλη Ρουμπάνου με θέμα τα επιστολικά δελτάρια από τα τέλη του 19ου αιώνα έως σήμερα, που αναφέρονται στην Πάρο και

β) φωτογραφικό υλικό από τον κ. R. van der Most, με θέμα την Πάρο του σήμερα.

Την παρουσίαση των καλλιτεχνών έκανε ο κ. Στ. Γκίκας.

Ακόμα, μετά την ενδιαφέρουσα παρουσίαση του έργου των καλλιτεχνών ο συνδυασμός μας έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα. Σημειώνουμε, ότι ο συνδυασμός μας είχε προγραμματίσει την εκδήλωση, πριν γίνει γνωστή η ψηφοφορία στο κοινοβούλιο για τη μνημονιακή σύμβαση.

Η δημοτική παράταξη «Πάρος – ΑΞΙΑ» θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση με θέμα τον απολογισμό του συνδυασμού μας για το 2011 σε μελλοντικό χρόνο.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης μας, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ν. Αιγαίου κ. Π. Τζανακόπουλο, τον πρόεδρο της ΝΔ Πάρου – Αντιπάρου κ. Κ. Ροδίτη, τους εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων και αθλητικών συλλόγων του νησιού μας, καθώς και όσοι μας έστειλαν τις ευχές τους για την εκδήλωση.

Τέλος, χρήσιμες για εμάς ήταν οι επισημάνσεις για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που μας έγιναν κατά τη διάρκεια μικρής δεξίωσης που ακολούθησε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos