Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

19 Φεβρουαρίου 2012 02:27

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του

Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 και ώρα 18.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Όπως πάντα σε απευθείας μετάδοση από το parianostypos.gr

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση για αξιοποίηση ακινήτου Δήμου Πάρου στο λιμάνι Παροικιάς.

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση για απ' ευθείας μίσθωση ακινήτου για χρήση στάθμευσης οχημάτων στη Δημοτική Κοινότητα Παροικιάς και ορισμός επιτροπής.

ΘΕΜΑ 3ο: Προσωρινή και οριστική παραλαβή έργου «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας, δρόμων και λιμανιού Νάουσας».

ΘΕΜΑ 4ο: Απολογισμός Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οικον. έτους 2011.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Πάρου για το Δ΄ τρίμηνο οικονομικού έτους 2011.

ΘΕΜΑ 6ο: Απόφαση για πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. για το έτος 2012.

ΘΕΜΑ 7ο: Ορισμός μέλους και αναπληρωτή στην Επιτροπή αδειών εκμίσθωσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής παραλιακών χώρων ως πολυσύχναστων, πρόσληψη ναυαγοσωστών κ.λ.π. σύμφωνα με το Γ.Κ. Λιμένα άρθρο 20 και Π.Δ. 23/2000 άρθρο 1.

ΘΕΜΑ 8ο: Ορισμός μέλους και αναπληρωτή στην Επιτροπή σύμφωνα με το Ν. 2881/2001 και την Υπουργική Απόφαση 2123/36/2001 σχετικά με θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης, εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.

ΘΕΜΑ 9ο: Απόφαση για καταβολή επιδόματος σε υπαλλήλους εκ των εσόδων από τα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών που εισπράχτηκαν κατά το έτος 2010.

ΘΕΜΑ 10ο: Απόφαση επί αιτήματος για χορήγηση άδειας ίδρυσης υπεραγοράς τροφίμων-λιανικού εμπορίου της Εταιρείας Ε.Μ. ΠΡΟ Α.Ε.

ΘΕΜΑ 11ο: Ενημέρωση επί θεμάτων που συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.

ΘΕΜΑ 12ο: Απόφαση για συμμετοχή του Δήμου Πάρου στα Τοπικά Ολοκληρωμένα Προγράμματα για την απασχόληση (ΤΟΠΣΑ) και στις Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες (ΤΟΠ/ΕΚΟ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς για την προγραμματική περίοδο 2007-2013 καθώς και τη συμμετοχή στην υπό ίδρυση για τον σκοπό αυτό Αναπτυξιακή Σύμπραξη σύμφωνα με το άρθρο 18 του Ν. 4019/2011.

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση προϋπολογισμού οικ. έτους 2012 του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2012 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου.

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση προϋπολογισμού οικ. έτους 2012 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου.

ΘΕΜΑ 16ο: Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου σχετικά με μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχολ. έτους 2012-2013.

ΘΕΜΑ 17ο: Ορισμός και έγκριση μελών των επιτροπών διεξαγωγής διαγωνισμών και παραλαβής που αφορούν έργα, προμήθειες, παροχή υπηρεσιών και μίσθωση ακινήτων

ΘΕΜΑ 18ο: Απόφαση οριστικής έκπτωσης-διάλυση σύμβασης που αφορά στην οριοθέτηση τμήματος υδατορέματος «Συρίγου» στην περιοχή «Κάμπος» Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 19ο: Απόφαση για ένταξη της Β΄Ζώνης Αγκαιριάς στο πλαίσιο κανονισμού για την παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων.

ΘΕΜΑ 20ο: Συγκρότηση Επιτροπής για επίλυση διαφορών σχετικά με τα τέλη χρήσης κοινοχρήστων χώρων, παραλαβή αιτήσεων, αυτοψία και εισήγηση για παραχώρηση ή μη σύμφωνα με τα οριζόμενα εκ του νόμου.

ΘΕΜΑ 21ο: Καθορισμός νέων κοινοχρήστων χώρων για την παραχώρηση της χρήσης.

ΘΕΜΑ 22ο: Έγκριση της επικαιροποιημένης μελέτης του έργου «Βελτίωση κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων περιφερειακών ιατρείων Μάρπησσας και Νάουσας Πάρου» και των τευχών δημοπράτησης αυτής, για την ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos