Καταγραφή και προοπτική κεντρικού αντλιοστασίου λυμάτων Νάουσας

29 Μαρτίου 2012 02:00

Το κεντρικό αντλιοστάσιο λυμάτων Νάουσας αποτελεί σημείο αναφοράς του αποχευτικού συστήματος της Νάουσας σε περίοπτη και παράλληλα σε επικίνδυνη θέση στο λιμάνι που συλλέγει ολόκληρη την ποσότητα των λυμάτων.

Η διαστασιολόγησή του κρίνεται χωρίς προοπτική από κατασκευής και σήμερα αποτελεί «βόμβα» στο πλέον ευαίσθητο σημείο της Νάουσας με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η απόφαση της Δημοτικής Επιχείρησης και η ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής κοινότητας Νάουσας για τη μεταφορά του κατά την άποψή μας είναι μεγίστης σημασίας για το μέλλον και γενναία απόφαση των Δ.Σ για οριστική λύση του προβλήματος.

Από πλευράς της Δ.Ε.Υ.Α.Π μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει θα κατασκευάσουμε το έργο μέσα στο 2013, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση των δημοτών μας σε σημείο που έχουμε καταλήξει (έμπροσθεν γραφείων τουριστικού καταφυγίου), με όλες τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, χωρίς αισθητική και περιβαλλοντική επιβάρυνση του χώρου, για το καλό της Νάουσας.

Φραγκούλης Στέλιος
Πρόεδρος Δ.Σ ΔΕΥΑΠ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos