Ευχές από την περιφερειακή ενότητα Πάρου

20 Δεκεμβρίου 2012 19:32

Το Προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παντελής Τζανακόπουλος , εύχονται σε όλους τους

Παριανούς και Αντιπαριώτες ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ .

Το έτος 2012 που τελειώνει σε λίγες ημέρες κληροδοτεί στον καινούργιο χρόνο που έρχεται μεγάλα και δυσεπίλυτα προβλήματα.

Η οικονομική δυσπραγία που ταλανίζει τη χώρα μας έχει σαν αποτέλεσμα την ανεργία, τη φτώχια, την αύξηση της εγκληματικότητας, την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας, τη διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής καθώς και τη διάχυση ενός αισθήματος απελπισίας και απογοήτευσης.

Το 2013 θα πρέπει να επιστρατεύσουμε όλες εκείνες τις δυνάμεις που μας έχουν μείνει, προκειμένου να αμβλύνουμε και να επιλύσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, σαν άτομα αλλά κυρίως σαν κοινωνία, τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Εάν επιστρατεύσουμε όλοι το κουράγιο μας, τη θετική μας διάθεση και την αισιοδοξία μας, μπορεί το 2013 να είναι η αρχή για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos