×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Την παραίτηση της προέδρου της ΚΔΕΠΑΠ Άννας Κάγκανη…

26 Ιουλίου 2013 14:42

test1

test2

test2

...ζητάει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου με αφορμή το 2ο Εμπορικό - Πολιτιστικό Φεστιβάλ που διοργανώνει σε Παροικιά και Νάουσα.

Σε σημερινό δελτίο τύπου ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου με τίτλο: «Ποιοι στήριξαν την ντόπια αγορά» και με αφορμή το 2ο Εμπορικό - Πολιτιστικό Φεστιβάλ που διοργανώνει σε Παροικιά και Νάουσα, αναφέρεται σε «εκπροσώπους συγκεκριμένων δημοτικών συνδυασμών, με διάθεση να απομονώσουν τις εκδηλώσεις», και στην πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ Άννα Κάγκανη που αρνήθηκε «για δεύτερη φορά, χωρίς να το αιτιολογήσει, να στηρίξει με την ψήφο της, ενέργειες της μεγαλύτερης τάξης του νησιού». Μάλιστα στο τέλος του Δελτίου Τύπου, αφού γίνεται αναφορά σε στήριξη των Εμπόρων του νησιού στις εκδηλώσεις της ΚΔΕΠΑΠ με προϊόντα που προσφέρονται δωρεάν αλλά δεν τους τα χαρίζουν, ζητάει και την παραίτησή της: «Αν πάλι το βάρος της θέσης της είναι μεγάλο ας την αφήσει σε κάποιο που το αντέχει».

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου, που υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου έχει ως εξής:

Αριθ. Πρωτ.:143/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου στην προσπάθεια του να τονώσει την αγορά της Πάρου και παράλληλα να προβάλει το νησί στους επισκέπτες, διοργανώνει και φέτος το 2ο Εμπορικό - Πολιτιστικό Φεστιβάλ, τον 15 Αύγουστο σε Παροικία και στις 23 στη Νάουσα.

Πιστεύοντας ότι έτσι θα δημιουργήσουμε γιορτινό κλίμα, αλλά και προγραμματίζοντας παράλληλες εκδηλώσεις όπου θα διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι διαθέσαμε πολύ χρόνο από τις καθημερινές μας ασχολίες, για την επιτυχία του.

Διαπιστώσαμε με έκπληξη όμως, ότι βρεθήκαμε αντιμέτωποι με εκπροσώπους συγκεκριμένων δημοτικών συνδυασμών, με διάθεση να απομονώσουν τις παρακάτω εκδηλώσεις για δικούς τους λόγους και τη πραγματοποίηση τους, ενώ μας δυσαρέστησε και η στάση της πρόεδρου της ΚΔΕΠΑΠ κ. Άννας Κάγκανη να αρνηθεί για δεύτερη φορά ,χωρίς να το αιτιολογήσει, να στηρίξει με την ψήφο της, ενέργειες της μεγαλύτερης τάξης του νησιού.

Καλό θα ήταν βέβαια να απαντήσει σε κάθε έμπορο τι έκανε μέχρι σήμερα για αυτούς που πάντα τη στηρίζουν, όταν ζητά υποστήριξη με προϊόντα σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιεί.

Τα προϊόντα που παρέχουμε στις δραστηριότητες της ΚΔΕΠΑΠ, δε μας τα χαρίζουν, τα αγοράζουμε!

Αν πάλι το βάρος της θέσης της είναι μεγάλο ας την αφήσει σε κάποιο που το αντέχει.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Κρητικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos