×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη»

11 Οκτωβρίου 2013 19:07

Με δήλωσή του, μέσω ανακοίνωσης, ο Δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης παίρνει θέση στα όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο που έγινε στην Πάρο και κυρίως στα όσα γράφτηκαν μετά, όσον αφορά τα προβλήματα υγείας στην Πάρο. Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση - δήλωση του κ. Βλαχογιάννη έχει ως εξής:

Το Περιφερειακό Συμβούλιο που έγινε στο νησί μας την 30η Σεπτεμβρίου κατά γενική ομολογία, δυστυχώς δεν κατάφερε να διαμορφώσει πρόταση διεκδίκησης με προοπτική την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που βιώνουμε οι νησιώτες στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Κατάφερε όμως αναμφίβολα να αποτελέσει αφορμή ώστε να αναδειχθούν οι μικροδιαφορές που υπάρχουν ανάμεσά μας και που είναι απολύτως φυσικό να υπάρχουν σ' ένα πολυσυλλεκτικό όργανο όπως είναι το συντονιστικό για την υγεία.

Ακολούθησε μία σειρά ανακοινώσεων από πολλούς που είναι μέλη του συντονιστικού με ιδιαίτερη ένταση τις τελευταίες ημέρες που αντί να ελαχιστοποιήσουν τις αντιθέσεις, με περισσή ελαφρότητα τις μεγιστοποιούν και διαμορφώνουν, θέλω να πιστεύω χωρίς πρόθεση, ρωγμές επικίνδυνες, στη συμπαγή ενότητα που υπήρξε στο συντονιστικό όλο το χρονικό διάστημα της λειτουργίας του.

Πιστεύω ότι είναι χρέος όλων μας να βάλουμε μπροστά από τους διαγκωνισμούς και τα πολιτικά τζαρτζαρίσματα για το ποιος θα πλασαριστεί στην πρώτη θέση προβολής, το συμφέρον των κατοίκων του νησιού μας και να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη.

Προτείνω ο κάθε σύλλογος, φορέας ή μενονωμένο μέλος του συντονιστικού, αντί να εκδίδει ανακοινώσεις με προτεινόμενες ημερομηνίες σύγκλισης του συντονιστικού, να εξουσιοδοτήσουμε τον μέχρι σήμερα, με την συν-αποδοχή ή συν-ανοχή Πρόεδρο του Συντονιστικού κ. Αργουζή, να ορίσει ημερομηνία σύγκλισης του συντονιστικού στην οποία θα συμμετέχουμε όλοι και στην οποία θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε για τα λάθη μας, τις παραλείψεις μας, τις διαφορές και να διαπιστώσουμε, όπως πιστεύω, για μία ακόμη φορά, ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν προπαντός στην υγεία.

Να αποφασίσουμε πως πρέπει να λειτουργεί το συντονιστικό, ποια θα είναι η δομή του και ποιος ή ποιοι θα αναλάβουν την ευθύνη της λειτουργίας του. Να ξεφύγουμε επιτέλους απ' αυτό το κλίμα της αμφισβήτησης των πάντων που τείνει να παγιωθεί.

Σε ότι με αφορά, δηλώνω, ότι έως ότου καταλήξουμε οριστικά στον τρόπο λειτουργίας του συντονιστικού, θα είμαι παρών και θα ανταποκρίνομαι σε κάθε πρόσκληση, έχοντας ως στόχο μου ένα και μοναδικό να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το νησί μας.

Ο Δήμαρχος Πάρου

Χρήστος Βλαχογιάννης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos