×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Νέα ανακοίνωση Εμποροεπαγγελματικού για την υγεία

12 Οκτωβρίου 2013 12:43

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου μετά τη δήλωση του Δημάρχου Πάρου Χρήστου Βλαχογιάννη και το δελτίο τύπου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, για τα θέματα υγείας σε Πάρο και Αντίπαρο και τη λειτουργία του Συντονιστικού των Φορέων για την υγεία εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση στην οποία τονίζει τα εξής:

Πάρος,12/10/2013

Αριθ. Πρωτ.:181/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου μετά τα ενωτικά μηνύματα του Δημάρχου Πάρου και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και με σαφή πρόθεση να συμβάλει σε ενωτικές διαδικασίες, ώστε το Συντονιστικό για την Υγεία να λειτουργήσει μακριά από παραταξιακές αντιθέσεις ή άλλες σκοπιμότητες, συμφωνεί με την πρόταση της Ένωσης Γονέων για σύγκλιση του Συντονιστικού στις 30 Οκτωβρίου και έπειτα από πρόσκληση του μέχρι τώρα προεδρεύοντα στις συνεδριάσεις του Συντονιστικού Κώστα Αργουζή, όπως προτείνει και ο Δήμαρχος.

Οι προτάσεις μας για καλύτερη οργάνωση του Συντονιστικού παραμένουν και θα εκτεθούν αναλυτικά στην πρώτη συνεδρίασή του.

Γιατί η Υγεία μας και η Υγεία των παιδιών μας

είναι πάνω απ' όλα.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος

Αλιπράντης Απόστολος

Εκπρόσωπος του ΕΣΠΑ στο συντονιστικό για την υγεία

Τριαντάφυλλος Αναστάσιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos