Πραγματοποιήθηκε η ανοικτή συνέλευση της ΚΕΠ-ΟΣΑ

30 Μαρτίου 2014 16:59

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΕΠ-ΟΣΑ στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικιά η προγραμματισμένη Ανοιχτή Συνέλευση - Συζήτηση μεταξύ των μελών και φίλων του Κινήματος.

Της Ανοιχτής Συνέλευσης - Συζήτησης προήδρευσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάρου Νίκος Σαρρής.

Στη Συνέλευση - Συζήτηση παρουσιάστηκαν περιληπτικά οι θέσεις των Ομάδων Εργασίας της ΚΕΠ-ΟΣΑ σε τομείς όπως ο πολιτισμός, οι κοινωνικές δομές και η λειτουργία του Δήμου, η λειτουργία του Δήμου με βάση τη σημερινή οικονομική κατάσταση κ.α.

Τις επόμενες ώρες θα δοθεί στη δημοσιότητα δελτίο τύπου της ΚΕΠ-ΟΣΑ με αναλυτικά στοιχεία για τα όσα συζητήθηκαν στη σημερινή Ανοιχτή Συνέλευση - Συζήτηση.

Ένα ακόμα θέμα στη σημερινή συνάντηση ήταν και η παρουσίαση των Υποψηφίων με την ΚΕΠ-ΟΣΑ.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Σαρρής στην ομιλία του τόνισε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 40 υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι με την ΚΕΠ-ΟΣΑ. Στόχος, όπως είπε, είναι ο αριθμός αυτός τις επόμενες 10 ημέρες να φθάσει τους 60 που θα είναι το μίνιμουμ των υποψηφίων με την ΚΕΠ-ΟΣΑ στις εκλογές του Μαΐου και να αγγίξει τους 72 που είναι ο ανώτερος αριθμός υποψηφίων για να καλυφθεί 100% η ΚΕΠ-ΟΣΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο δελτίο τύπου που θα εκδοθεί τις επόμενες ώρες εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθούν τα ονόματα των υποψήφιων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της ΚΕΠ-ΟΣΑ. Να σημειώσουμε πως τα ονόματα των υποψηφίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια της σημερινής Ανοικτής Συνέλευσης - Συζήτησης μεταξύ των μελών και φίλων του Κινήματος εκτός από τα ονόματα που πρώτο δημοσίευσε το parianostypos.gr όταν πραρματοποιήθηκε η ανοικτή συζήτηση στη Νάουσα.(Βλέπε εδώ)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos