Πάρος, Παροικία: Εντυπωσιακά μεγαλειώδης η πρώτη Συγκέντρωση του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Μάρκου Κωβαίου (Βίντεο)

30 Μαρτίου 2014 17:41

Με μια εντυπωσιακά μεγάλη συγκέντρωση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 30 Μαρτίου, ξεκίνησαν οι

προεκλογικές ανοιχτές συγκεντρώσεις του Δημοτικού Συνδυασμού «Πάρος Τώρα στην Πράξη» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μάρκο Κωβαίο.

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στην αίθουσα καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και μαζικότατη με αποτέλεσμα πολλοί από τους παρευρισκόμενους να παραμένουν όρθιοι ή ακόμη και εκτός αίθουσας προκειμένου να μπορέσουν να ακούσουν την ομιλία του κ. Κωβαίου.
Τον κ. Κωβαίο προλόγισε ο κ. Χρήστος Χριστόφορος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες για την αθρόα ανταπόκριση στο κάλεσμά του και ξεκίνησε την ομιλία του σημειώνοντας ότι αυτός και οι συνεργάτες του, παλιά και νέα στελέχη με νέες ιδέες, επιθυμούν να προσφέρουν στο νησί και να εργαστούν με μεράκι, διάθεση και όραμα για μια καλύτερη Πάρο.
Τόνισε επίσης την ανάγκη να εγκαταλειφθούν οι παλιές πρακτικές και οι κομματικοί διαχωρισμοί, τα τοπικά μικροσυμφέροντα και οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα  που πήγαν πίσω τον τόπο.
Ο Δήμος Πάρου χρειάζεται μια ανεξάρτητη και διεκδικητική παρουσία και φωνή τόνισε ο κ. Κωβαίος, προκειμένου το νησί να αξιοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητές του, να αναπτύξει τη δική του τοπική παραγωγή, τον τουρισμό, τις υπηρεσίες , τον πολιτισμό.
Ο κ. Κωβαίος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των ετών 2014 – 2020 και ανέπτυξε το όραμά του να γίνει η Πάρος νησί – πρότυπο , στην κορυφή της πρωτοπορίας στις Κυκλάδες. Το παραγωγικό μοντέλο της Πάρου θα πρέπει να αλλάξει σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος και να δοθεί έμφαση σε ποιοτικές υποδομές, με σχέδιο, μεθοδικότητα, μακρόπνοο προγραμματισμό ώστε να αποκτήσει η Πάρος προοπτική για το μέλλον.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε  ο κ. Κωβαίος στους νέους, λέγοντας ότι συμμερίζεται την αγωνία τους για το αύριο επισημαίνοντας ότι είναι χρέος μας να παραδώσουμε μια καλύτερη Πάρο στη νέα γενιά με προοπτικές εργασίας και μιας καλύτερης καθημερινότητας στο νησί. Αυτό που χρειάζεται είναι η ανάληψη και υλοποίηση ρεαλιστικών πρωτοβουλιών για την ποιοτική αναβάθμιση του νησιού Τώρα στην Πράξη.
Ο κ. Κωβαίος δεσμεύτηκε ότι προτίθεται να φέρει στο πεδίο του ανοιχτού διαλόγου τις ειδικότερες προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του οργανώνοντας συζητήσεις με τους πολίτες του νησιού κατά τις επιτόπου επισκέψεις – συγκεντρώσεις του στις τοπικές κοινότητες στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.

Τέλος, ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά τον κόσμο διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στις επάλξεις του αγώνα για να προχωρήσει η Πάρος μπροστά στην Πράξη όπως άλλωστε έκανε όλα αυτά τα χρόνια σε όποιες θέσεις κι αν βρέθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Κωβαίου στο βήμα ανέβηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Στέλιος Φραγκούλης ο οποίος αν και δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές εξέφρασε τη στήριξή του προς τον κ. Μάρκο Κωβαίο δηλώνοντας επίσης ότι το λογότυπο του Συνδυασμού «Πάρος Τώρα στην Πράξη» είναι απόλυτα επιτυχημένο και εκφράζει απόλυτα όχι μόνο τον ίδιο, αλλά κυρίως τον κ. Μάρκο Κωβαίο ο οποίος έχει αποδείξει χρόνια τώρα ότι είναι άνθρωπος της πράξης.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos