Παράκληση προς κάθε κατεύθυνση

12 Μαϊος 2014 13:33

Παράκληση στους Επικεφαλής των τεσσάρων Παρατάξεων και στις όσες θερμές κεφαλές  εκείνων που  τους περιστοιχίζουν, να αυτοσυγκρατηθούν έστω αυτή την τελευταία εβδομάδα του προεκλογικού αγώνα

Κανένα εκλογικό  πρόσκαιρο όφελος  θα ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ με τις προσωπικές και άλλες λεκτικές αδιέξοδες επιθέσεις και κραξίματα  και οι συμπολίτες μας  θα ΧΑΣΟΥΝ την ευκαιρία στην οποία προσβλέπει η Φιλελεύθερη Κοινοβουλευτική   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας, ώστε οι πολίτες , που την συναποτελούν και την στηρίζουν 40 ολόκληρα χρόνια ,  να μαθαίνουν   την αλήθεια,  τουλάχιστον κάθε 4-5 χρόνια,   να διδάσκονται από αυτήν   και να ΚΡΙΝΟΥΝ πιο είναι το δημόσιο συμφέρον της χώρας τους και το δικό τους προσωπικό όφελος στην ζωή και στην καθημερινότητά τους .

Σε αυτόν τον σκοπό είναι αφιερωμένη η δικιά μου συμμετοχή και η όποια προσωπική προσπάθειά  μου στον Συνδυασμό, που στηρίζω και μετέχω, γιατί νοιάζομαι για τόπο που ζω .

Κίμων Μ. Κοτσώνης
Χοχλίδες , Πυργάκι Δριού    12/5/2014

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos