Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Εργασίες που αφορούν στον καθαρισμό της πυκνής και αυτοφυούς βλάστησης (χόρτα και θάμνοι) του Αρχαίου Νεκροταφείου της Παροικίας αλλά και όλων των αρχαιολογικών χώρων του νησιού, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες από την ΚΑ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων που έχει έδρα την Αθήνα και αρμοδιότητα που εκτείνεται στους Νομούς Κυκλάδων και Σάμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:07 στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Κρήτης και Καρπάθου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SOS από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 16-4-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 36χρονος ημεδαπός και ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες σε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Σε βάρος του 48χρονου ιδιοκτήτη που απουσίαζε σχηματίστηκε δικογραφία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτακτα μέτρα έχει σχεδιάσει η ΕΛ.ΑΣ. για να αντιμετωπίσει τις δύο παράλληλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, η πρώτη υπέρ και η δεύτερη κατά των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια άγρια κόντρα μεταξύ των δανειστών και της κυβέρνησης, με αφετηρία τις απειλές για Grexit και τη σκληρή απάντηση με τις «κόκκινες γραμμές», βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα. Την ίδια ώρα στις διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται διαπιστώνεται ρήγμα, με τους δανειστές να επιμένουν στις πιέσεις για περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, καθώς και στην αύξηση άμεσων και έμμεσων φόρων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επειτα από έρευνα πέντε ετών, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατηγορεί τον κολοσσό της Google ότι εξαπατά καταναλωτές και ανταγωνιστές, διαστρεβλώνοντας τα αποτελέσματα αναζήτησης στο Διαδίκτυο προς όφελος των δικών της υπηρεσιών αγορών, Google Shopping.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σχεδόν έτοιμο είναι, ύστερα από 23 χρόνια εργασιών, το μακρύτερο σιδηροδρομικό τούνελ του κόσμου, η Σήραγγα Βάσης Γκόταρντ (Gotthard Base Tunnel), το οποίο περνάει κάτω από τις Ελβετικές Αλπεις και έχει μήκος περίπου 57 χιλιομέτρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακριβώς πριν από έναν χρόνο, τον Απρίλιο του 2014, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε, ως πρωθυπουργός τότε της Τουρκίας, υποβάλει τα «συλλυπητήριά του στα εγγόνια των Αρμενίων που έχασαν τη ζωή τους... υπό απάνθρωπες συνθήκες στις αρχές του 20ού αιώνα».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos