Συγκέντρωση ΚΕΠΟΣΑ Παροικίας

16 Μαϊος 2014 14:48

Την Πέμπτη 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Παροικιά η κεντρική συγκέντρωση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Οικολογία Συμμετοχή Αλληλεγγύη

Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών της Παροικιάς και η θερμή ανταπόκριση του κόσμου επιβεβαιώνουν πως οι παριανοί έχουν αποφασίσει την ανατροπή του παλαιοκομματικού συστήματος. Έχουν επιλέξει την Κ.Ε.Π-Ο.Σ.Α. ως τη μοναδική λύση για το Δήμο Πάρου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Νίκος Σαρρής στην ομιλία του αναφέρθηκε σε έργα που είχαν εξαγγελθεί αλλά ποτέ δεν έγιναν, στις παλαιοκομματικές τακτικές, στην υποβάθμιση της Παροικιάς και ολόκληρης της Πάρου, σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας.

Τόνισε ότι η Κ.Ε.Π-Ο.Σ.Α. δεν πιστεύει σε ένα δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης. Το ψηφοδέλτιό της απαρτίζεται από ανθρώπους έμπειρους στην αυτοδιοίκηση , νέους σε ιδέες και άξιους να αναλάβουν το δήμο. Ανέφερε ως βασική αρχή της παράταξης την ανάδειξη του πολίτη ως πρωταγωνιστή στα τοπικά μας πράγματα. Θεωρεί αναγκαία την ενεργή συμμετοχή του παριανού στις σοβαρές αποφάσεις του Δήμου.

Σε αυτή τη δύσκολη πενταετία που έρχεται οι Παριανοί πολίτες επιλέγουν την Κ.Ε.Π-Ο.Σ.Α.

Επιλέγουν να είναι οι πρωταγωνιστές της αλλαγής, στη νέα πορεία που θα ακολουθήσει η Πάρος.

Δελτίο Τύπου ΚΕΠΟΣΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos