Πάρος: Τα εκλογικά αποτελέσματα σε ανάλυση...

27 Μαϊος 2014 22:01

Η εκλογική ενημέρωση του parianostypos.gr, πέρα από αξιόπιστη και έγκαιρη είναι και πλήρης. Παρακολουθήστε στους παρακάτω πίνακες την αναλυτική διαμόρφωση των αποτελεσμάτων στις δημοτικές εκλογές της

Πάρου ανά εκλογικό διαμέρισμα και ανά εκλογικό τμήμα, στο σύνολο των 25 εκλογικών τμημάτων του νησιού.

Δείτε τα αποτελέσματα όπως αυτά καταγράφηκαν στις κάλπες και στους δύο γύρους της εκλογικής αναμέτρησης σε μορφή pdf το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τον υπολογιστή σας. Παρατηρήστε, συγκρίνετε τους πίνακες και εξάγετε τα συμπεράσματά σας από τα συγκριτικά αριθμητικά δεδομένα που παρουσιάζονται για κάθε εκλογικό διαμέρισμα και για κάθε εκλογικό τμήμα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι:

Από τα 25 εκλογικά τμήματα της Πάρου η μεγαλύτερη διαφορά παρουσιάζεται στην Νάουσα στο 200 εκλογικό τμήμα. Μια διαφορά της τάξεως των 60 περίπου μονάδων αφού ο κ. Βλαχογιάννης (Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον) λαμβάνει ποσοστό 20,69 % έναντι του κ. Κωβαίου (Πάρος Τώρα στην Πράξη) που λαμβάνει ποσοστό 79,31%.

Η δεύτερη επίσης μεγαλύτερη διαφορά βρίσκεται επίσης στη Νάουσα στο εκλογικό τμήμα 198 όπου ο κ. Βλαχογιάννης (Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον) λαμβάνει ποσοστό 30,77 % έναντι του κ. Κωβαίου (Πάρος Τώρα στην Πράξη) που λαμβάνει ποσοστό 69,23%.

Το μοναδικό εκλογικό τμήμα που επικράτησε ο κ. Βλαχογιάννης στο δεύτερο γύρο είναι του Κώστου με διαφορά 3,18%.

Αναφορικά με τα εκλογικά διαμερίσματα, η μεγαλύτερη διαφορά παρουσιάζεται στη Νάουσα όπου 7 στους 10 ψηφοφόρους προτίμησαν το συνδυασμό του κ. Κωβαίου, ενώ τα μεγαλύτερα ποσοστά στη συνέχεια λαμβάνει ο δημοτικός συνδυασμός «Πάρος Τώρα στην Πράξη» στην Παροικία , στις Λεύκες, στην Αγκαιριά, στον Αρχίλοχο, και στην Μάρπησσα .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos