Συμμετοχή Δήμου Πάρου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Ουτρέχτης 2015

22 Ιανουαρίου 2015 16:53

Ο Δήμος Πάρου ξεκινά δυναμικά την συμμετοχή του στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για την νέα χρόνια με την παρουσία του στην τουριστικη έκθεση vakantiebeurs 2015, η οποία διεξήχθη από 13-18 Ιανουαρίου στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Το περίπτερο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπως και ολόκληρη η έκθεση, σημείωσε μεγάλη επισκεψιμότητα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με επαγγελματίες τουρισμού και δημοσιογράφους, των οποίων τα στοιχεία έχουν ήδη κοινοποιηθεί στους επαγγελματίες του νησιού προς αξιοποίηση. Επίσης δόθηκε η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την Πάρο ως ένα τουριστικό προορισμό για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε ξεχωριστή φυσική ομορφιά, παραδοσιακή κουζίνα του νησιού, καθώς και για τις αθλητικές και φυσιολατρικές δραστηριότητες που προσφέρει στον επισκέπτη.

Στόχος του Δήμου Πάρου είναι η δυναμική παρουσία και συστηματική προβολή του νησιού τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησε η κ. Ελένη Τριπολιτσιώτη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos