Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

23 Ιανουαρίου 2015 02:08

Στην τελευταία ευθεία, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, το ΚΚΕ συνεχίζει τις περιοδείες, τις συγκεντρώσεις και τις συζητήσεις

με τον παριανό λαό, ανταλλάσοντας απόψεις, αφουγκραζόμενο τις αγωνίες και τους προβληματισμούς του για την επόμενη μέρα των εκλογών και προβάλλοντας τις θέσεις και τις προτάσεις του Κόμματος.

Χθες Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων Αναστάση Ι. Γκίκα επισκέφτηκε τους εργαζομένους στη ΔΕΗ, όπου μεταξύ άλλων αναδείχθηκαν τα καυτά ζητήματα της εμπορευματοποίησης της ενέργειας, διαπιστώθηκε πως η ενέργεια είναι και πρέπει να παραμείνει κοινωνικό αγαθό, ενώ καταγγέλθηκαν οι σχεδιασμοί των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων για μετατροπή του νησιού μας σε αιολικά πάρκα τόνων μπετού, που θα σήμαιναν περιβαλλοντική καταστροφή, αλλά και ανεπίτρεπτη αλλοίωση του χαρακτήρα του νησιού.

Στη συνέχεια ο Α. Γκίκας συναντήθηκε με τους εργαζομένους του Δήμου Πάρου, ενώ το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην αίθουσα του «Αρχιλόχου» στην Παροικιά.

Σήμερα Πέμπτη 22 Ιανουαρίου κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφτηκε το μεσημέρι και συζήτησε με τους εργαζομένους του Δήμου στην καθαριότητα, ενώ το βράδυ πραγματοποιείται συγκέντρωση στις Λεύκες.

Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου ο Α. Γκίκας θα επισκεφτεί τους εργαζομένους της ΔΕΥΑΠ.

Λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες, καλούμε για μια ακόμη φορά το λαό να προβληματιστεί, να βγάλει συμπεράσματα και να ορθώσει ανάστημα, παραμερίζοντας φόβους και αυταπάτες, δίνοντας δύναμη στη δύναμη του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos