Καταγγελίες, πιθανές παραιτήσεις, απουσίες πολιτικών κομμάτων στη συνάντηση για την δημόσια υγεία στο Δημαρχείο Πάρου (Βίντεο)

23 Ιανουαρίου 2015 04:36

Την Πέμπτη 22/01 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έλαβε χώρα η συνάντηση που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος με θέμα «Τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στην Πάρο και οι θέσεις των πολιτικών κομμάτων».

Από τη συνάντηση απουσίαζε το ΚΚΕ αιτιολογώντας την απουσία του με δελτίο τύπου που ήδη έχουμε αναρτήσει (βλέπε εδώ) ενώ ο υποψήφιος βουλευτής κ. Ηλίας Γουρδούκης συνοδευόμενος από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την συνάντηση όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί. Στα όσα ειπώθηκαν, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος έδωσε την απάντησή του όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η στάση του Βελεντζείου Ιδρύματος που απέστειλε επιστολή με την οποία διατύπωνε τις θέσεις του σχετικά με το Κέντρο Υγείας Πάρου αιτιολογώντας την απουσία του στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε. Το Βελέντζειο Ίδρυμα ανέφερε συγκεκριμένα ότι κλήθηκε να συμμετάσχει στη συνάντηση για την υγεία τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, δικαιολογώντας τη στάση του, εμμέσως πλην σαφώς ως «πολιτικό κόμμα»!

Η είδηση όμως της συνάντησης ήρθε από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας κ. Ι. Καρασαντέ, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Eάν μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου δεν έρθουν δύο ιατροί γενικής ιατρικής στο Κέντρο Υγείας ή μέχρι να υλοποιηθεί αυτό δεν εκτελέσουν καθήκοντα στο Κέντρο Υγείας οι δύο ιατροί παθολογίας και γενικής ιατρικής που βρίσκονται στην Αντίπαρο, η παραίτησή μου θεωρείται δεδομένη».

Η τοποθέτηση του Ιωάννη Καρασαντέ καθώς και του Επιστημονικού Διευθυντή είναι άκρως ενδιαφέρουσες και θα σας τις παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες.

Στα δύο πρώτα βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση για την δημόσια υγεία στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Στο δεύτερο βίντεο παρουσιάζεται η στήριξη των υπαλλήλων του Δήμου στην απόφαση του Δημάρχου να προχωρήσει στη συνάντηση για την Υγεία.

Πατήστε εδώ για τα βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos