Συμμετοχή Δήμου Πάρου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB του Βερολίνου 2015

11 Μαρτίου 2015 18:18

Ο Δήμος Πάρου έλαβε δυναμικά μέρος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ 2015 στο Βερολίνο, η οποία διήρκησε από 4-8 Μαρτίου.


Η Πάρος συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μαζί με άλλα νησιά όπως η Νάξος, η Αστυπάλαια, η Άνδρος, κ.α. Το stand της Πάρου όπως και ολόκληρη η έκθεση σημείωσε ικανοποιητική επισκεψιμότητα και τα μηνύματα για την τουριστική περίοδο του 2015 ήταν ενθαρρυντικά.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με επαγγελματίες τουρισμού και δημοσιογράφους, των οποίων τα στοιχεία έχουν ήδη κοινοποιηθεί στους επαγγελματίες του νησιού προς αξιοποίηση.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για τις περιπατητικές διαδρομές, τα αρχαιολογικά και ιστορικά αξιοθέατα του νησιού.
Στόχος του Δήμου Πάρου είναι η δυναμική παρουσία και συστηματική προβολή του νησιού τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού.
Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησε η κ. Ελένη Τριπολιτσιώτη. Στην έκθεση παρευρέθησαν επίσης ο κ. Δημήτρης Πετρόπουλος, ο κ. Νάσος Μπογδάνος και η κ. Κατερινά Ζαφείρη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos