Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

04 Δεκεμβρίου 2015 23:25

Παρ.6 άρθρο 75 ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Καλείστε την 8η Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

 

Θέμα 1ο Λήψη απόφασης για την άσκηση παρέμβασης του Δήμου Πάρου επί αιτήσεως ακυρώσεως κατά της Υπουργικής Απόφασης κατάργησης του μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α. στην Πάρο.

Θέμα 2ο Έγκριση ανάληψης υποχρεώσεων, δέσμευσης και ψήφισης διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου Πάρου οικονομικού έτους 2015 (Π.Δ. 113/2010 και αρ. 72 του Ν. 3852/2010).

Θέμα 3ο Έγκριση ανάληψης πολυετών υποχρεώσεων, δέσμευση και ψήφιση διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Πάρου οικ. έτους 2015.

Θέμα 4ο Έγκριση αποδέσμευσης πίστωσης προϋπολογισμού Δήμου Πάρου οικονομικού έτους 2015.

Θέμα 5ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Νοεμβρίου 2015 στην εταιρεία «ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ Τ.Ε.Α.Ε.» για την εργασία «Παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 6ο Έγκριση πρακτικού πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια αυτοκινήτου συνεργείου Τεχνικής Υπηρεσίας για τις ανάγκες του Δήμου Πάρου και των Νομικών του Προσώπων.

Θέμα 7ο Έγκριση πρακτικού φανερής μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου στη Μάρπησσα για χρήση του ως χώρου στάθμευσης οχημάτων.

Θέμα 8ο Έγκριση πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια α) λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού β) ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση και επισκευή φωτιστικών σωμάτων.

Θέμα 9ο Έγκριση πρακτικού πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια κουφωμάτων δημοτικών κτιρίων.

Θέμα 10ο Έγκριση μελέτης και καθορισμός όρων πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια φωτιστικών συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

Θέμα 11ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη προσφυγών κατά αποφάσεων Λιμενάρχη περί επιβολής προστίμων.

Θέμα 12ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της υπ' αρίθμ. 33ΕΙΔ/2015 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σύρου επί της αγωγής των Καλλιόπης χήρας Δημητρίου Σιγάλα, Παναγιώτη Σιγάλα του Δημητρίου και Μαρίας Σιγάλα του Δημητρίου κατά του Δήμου Πάρου

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos