Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Είναι γνωστά τα προβλήματα στα σχολεία από την αντιεκπαιδευτική , αντιλαϊκή πολιτική της «αριστεροκαμμένης πραγματικότητας» που συνεχίζει το έργο των προκατόχων της

18 Δεκεμβρίου 2015 16:45

Είναι γνωστά τα προβλήματα στα σχολεία από την αντιεκπαιδευτική , αντιλαϊκή πολιτική της «αριστεροκαμμένης πραγματικότητας» που
συνεχίζει το έργο των προκατόχων της.


Εκτός όμως από αυτά υπάρχουν και οι διαχειριστές της τοπικής εξουσίας, που έχουν κάνει «ζητιάνους» τους διευθυντές των σχολείων για να αγοράσουν πετρέλαιο, γραφική ύλη και είδη καθαρισμού και συναντούν την άρνηση των προμηθευτών που είναι «φεσωμένοι». Ανικανότητα ή ανευθυνότητα , λίγο ενδιαφέρει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς .

Η ανυποληψία όμως του Δήμου στην τοπική αγορά και κοινωνία, δεν μπορεί παρά να απασχολεί το σύνολο των δημοτικών συμβούλων. Είναι χρέος λοιπόν της δημοτικής αρχής, προ ημερήσιας διάταξης να φέρει το θέμα στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

 

Πάρος 16-12-15

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos