Επιτυχίες σπουδαστών Δημοτικού Ωδείου Πάρου

22 Φεβρουαρίου 2016 14:33

Το Δημοτικό Ωδείο Πάρου από το πρώτο κιόλας έτος λειτουργίας του και σε συνέχεια της Δημοτικής Σχολής Μουσικής Πάρου, έχει να επιδείξει δύο σημαντικές επιτυχίες σπουδαστών του.

Συγκεκριμένα, η σπουδάστρια του Ωδείου μας Μαρουσώ Φουρνιστάκη έλαβε το πτυχίο Αρμονίας, το πρώτο πτυχίο του Ωδείου μας. Εξετάστηκε από επιτροπή του Υπουργείου Πολιτισμού αποτελούμενη από διακεκριμένους καθηγητές των μεγαλύτερων Ωδείων των Αθηνών και βαθμολογήθηκε με Άριστα παμψηφεί και ειδική βαθμολογία 9.91, την υψηλότερη που έχει δοθεί έως τώρα.

Επίσης, ο Άλντο Λικάφι σπουδαστής του Ωδείου μας στην Σχολή Κιθάρας, έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό του 5ου Φεστιβάλ Κιθάρας που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Φαλήρου και αξιολογούμενος από επιτροπή που αποτελείτο από διεθνούς φήμης κιθαρίστες απέσπασε κολακευτικά σχόλια για την άριστη τεχνική και την μουσικότητά του, λαμβάνοντας το 2ο Βραβείο με έπαθλο μια εξαιρετική κιθάρα Almansa.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχία του σπουδαστή μας λαμβάνει μεγαλύτερη αξία καθώς διαγωνίστηκε επάξια με πολύ μεγαλύτερους και πιο έμπειρους μουσικούς, φτάνει να αναφέρουμε ότι το πρώτο βραβείο δόθηκε σε ήδη διπλωματούχο κιθαρίστα και με ολοκληρωμένες σπουδές σε Ακαδημία του εξωτερικού.

Συγχαίρουμε θερμά τους δύο φερέλπιδες σπουδαστές μας, ευχόμενοι καλή πρόοδο στις σπουδές τους και πάντα επιτυχίες, καθώς και τους καθηγητές τους για το έργο που επιτελούν στο Ωδείο μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos