Fam trip και B2B συνάντηση με Καναδούς Ταξιδιωτικούς Πράκτορες

25 Μαϊος 2016 16:32

Η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πάρου διασφαλίζει την ένταξη της Πάρου σε ταξίδι εξοικείωσης με ταξιδιωτικά γραφεία από τον Καναδά σε συνεργασία με το δίκτυο "Vacances Preference" που διαθέτει πλούσια εμπειρία από το 2001 με έδρα τον Μοντρεάλ.


Το δίκτυο, κάθε χρόνο εκδίδει λεπτομερή οδηγό 112 σελίδων στα Αγγλικά και Γαλλικά που διανέμεται σε εκατοντάδες γραφεία σε όλη την Καναδική αγορά, specialists και πρακτορεία. Ταυτόχρονα υλοποιεί σειρά στοχευμένων δράσεων όπως wokshops και παρουσιάσεις προκειμένου να δοθεί ώθηση στους προορισμούς που προωθεί το δίκτυο.

Το συγκεκριμένο ταξίδι θα περιλαμβάνει 10 συμμετέχοντες, δηλαδή 9 πράκτορες, και ένα έγκριτο δημοσιογράφο με στόχο τη δημιουργία προϋποθέσεων για νέες συνεργασίες, γνωριμία με τον προορισμό και επαφές με ξενοδοχεία 4 αστέρων και γενικότερα καταλύματα πολυτελείας.

Στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του νησιού, σας προσκαλούμε την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 και ώρα 18:00 σε μια επιχειρηματική συνάντηση(B2B) με Καναδούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και επιχειρηματίες τουρισμού, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες μέρες ένα ταξίδι γνωριμίας και εξοικείωσης στην Πάρο.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου.

Χρήστος Χριστόφορος

Αντιδήμαρχος Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos