H Ν.Δ Πάρου - Αντιπάρου για νέα μέτρα - Η Ελλάδα αργοπεθαίνει...

25 Μαϊος 2016 23:37

Το εμπόριο ελπίδας που καλλιέργησε προεκλογικά ο πρωθυπουργός ναυάγησε οικτρά μετά την ψήφιση των εξοντωτικών μέτρων για την οικονομία, την επιχειρηματικότητα αλλά κυρίως για τη ζωή μας.


Η Ελλάδα αργοπεθαίνει μέσα σε ένα φοροκαταιγισμό μέτρων εξαιτίας των οποίων κανείς πλέον δεν μπορεί να ανασάνει. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπερψήφισε νέους φόρους για το επόμενο χρονικό διάστημα με αυξήσεις σε καύσιμα, τρόφιμα, ρούχα, υπηρεσίες (και ανάμεσά τους κάποιους που θα έχουν αναδρομική ισχύ) στηλιτεύοντας έτσι τις ελπίδες όλων μας για αξιοπρεπή διαβίωση σε μία χώρα ανάπτυξης και ίσων ευκαιριών. Χιλιάδες κάτοικοι της νησιωτικής Ελλάδας θα έρθουν αντιμέτωποι με τιμές υψηλότερες από ποτέ. Όλος ο εφοδιασμός των νησιών θα επιβαρύνεται με αυξήσεις ΦΠΑ αλλά και πολλών άλλων φόρων ακόμα.

Τα νησιά μας που αποτελούν το τελευταίο προπύργιο της οικονομικής βιομηχανίας της χώρας μέσω του τουρισμού πλήττονται ανεπανόρθωτα και μαζί με αυτά η νησιωτικότητα που δέχθηκε το τελικό πλήγμα μέσα από την κατάργηση του ΦΠΑ με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αδρανείς να υπερψηφίζουν ανερυθρίαστα αντί έστω και την τελευταία στιγμή να ορθώσουν το ανάστημά τους για να προασπίσουν το μοναδικό όπως διακήρυτταν «αντισταθμιστικό μέτρο» απέναντι στην ανάπτυξη της νησιωτικότητας, των δυσχερειών διαβίωσης αλλά και συγκοινωνίας.

Δηλώνουμε ότι είμαστε παρόντες, κι ενώνουμε τη φωνή μας με τις φωνές διαμαρτυρίας όλων όσων πλήττονται από τα άδικα μέτρα που προσβάλλουν βάναυσα το δικαίωμα όλων μας να ζούμε καλύτερα και να διεκδικούμε μια ζωή ανθρωπινότερη.
Η Νέα Δημοκρατία Πάρου Αντιπάρου πέρα από την πλήρη αντίθεσή της προς τα μέτρα δηλώνει ευθαρσώς ότι είναι δίπλα σε όλους τους επαγγελματίες που πλήττονται, σε όλους τους συνανθρώπους μας που εναγώνια αναζητούν διέξοδο από το τούνελ. Θα παλέψουμε στο μέτρο του εφικτού για να διορθωθούν οι αδικίες έναντι των νησιών μας, να προστατέψουμε τον τουρισμό που πλήττεται ανεπανόρθωτα με τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα. Δηλώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μαζί με τους υπόλοιπους συμπολίτες μας εδώ αλλά και στα άλλα νησιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos