Δήμος Πάρου: Δελτίο Τύπου για τη μεταφορά ασθενοφόρου

15 Ιουλίου 2016 01:00

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 13-7-2016 έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Κων/νο Καρακατσιανόπουλο για την στελέχωση του ΕΚΑΒ Πάρου και τη μεταφορή ή μη του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Πάρου, παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Νικολάου Συρμαλένιου, του Επάρχου Πάρου κ. Κων/νου Μπιζά, της Δ/ντριας ΕΚΑΒ Αιγαίου κ. Χαρίκλειας Κωτούλα, της Επιστημονικής Δ/ντριας του Κέντρου Υγείας Πάρου κ. Ελισάβετ Κοκελίδου, του Διευθυντή Ακτινοδιαγνώστη κ. Βασιλείου Παναρίτη, της Υπεύθυνης ΕΚΑΒ Πάρου κ. Νικολέττας Μαλαματένιου, του Υπεύθυνου Γραμματείας του Κέντρου Υγείας κ. Βασιλείου Γαβαλά, εκπροσώπων συλλόγων και πολιτών, ακολούθησε διαλογική συζήτηση επί του θέματος και τοποθετήσεις. Επίσης τέθηκε το θέμα της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας Πάρου.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ μετά από πρόταση του Δημάρχου, δεσμεύτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στο Δήμαρχο σε κατ’ ιδίαν συνάντηση, ότι παίρνοντας το ένα ασθενοφόρο, με την καινούρια προμήθεια μικρών ευέλικτων εξοπλισμένων ασθενοφόρων που θα πραγματοποιηθεί, θα στείλει ένα εξ αυτών στην Πάρο, το οποίο θα μπορεί να κινείται και εντός των οικισμών, έτσι ώστε η Πάρος να έχει δύο ολοκαίνουρια εξοπλισμένα ασθενοφόρα και θα καλύψει με προσωπικό όλες τις βάρδιες του ΕΚΑΒ για 24ωρη λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos