Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου για τη μη αναστολή λειτουργίας του Νηπιαγωγείου Μαρμάρων

25 Αυγούστου 2016 14:17

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού με το οποίο ενημερωθήκαμε για την αναστολή της λειτουργίας του Νηπιαγωγείου Μαρμάρων για το σχολικό έτος 2016-2017, σας αποστέλλουμε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να ανασταλεί για το διδακτικό έτος 2016-2017 η λειτουργία του Νηπιαγωγείου Μαρμάρων Πάρου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου θεωρεί ότι μέσα στα πλαίσια της νησιωτικότητας, πρέπει να εξαντλείται κάθε δυνατότητα για τη λειτουργία, ως προς τον αριθμό των μαθητών, των σχολικών μονάδων στο νησί μας.
Παράλληλα, ταυτιζόμενο με τη διαμαρτυρία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πάρου, πιστεύει ότι τα σχολεία που λειτουργούν στα χωριά του νησιού μας αποτελούν πνευματικά κέντρα και αφορμή για πλήθος εκδηλώσεων που αναβαθμίζουν το, συνήθως φτωχό, περιβάλλον των χωριών μας.

Ο Δήμαρχος Πάρου

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos