«Λίφτινγκ» κορυφής στη ΔΕΥΑ Πάρου. Τα νέα πρόσωπα…

31 Μαϊος 2017 22:37

Ευρεία ανανέωση των διοικητικών στελεχών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου, αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 31 Μαίου.

Εφεξής Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Πούλιος, Αντιπρόεδρος ο κ. Στρατής Χριστόφορος (Πρόεδρος της Δ.Κ. Αρχιλόχου), και νέο μέλος του Δ.Σ. ο κ. Ιωάννης Κονταράτος (Πρόεδρος της Τ.Κ. Λευκών).

Να σημειωθεί, ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί της νέας στελέχωσης της ΔΕΥΑΠ από τα παραπάνω πρόσωπα, υπήρξε σχεδόν ομόφωνη.

Κατόπιν σχετικής ερώτησης δημοτικού συμβούλου στη συνεδρίαση της 31ης Μαίου, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος, απάντησε ότι η παραίτηση του μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ κ. Γ. Τριπολιτσιώτη  οφείλεται στη διαφωνία του δευτέρου με τον τρόπο εκλογής νέου Διευθυντή της ΔΕΥΑΠ, θέση την οποία λαμβάνει, από την 1η Ιουνίου ο κ. Καραμανές.

Τη θέση του παραιτηθέντος κ. Τριπολιτσιώτη λαμβάνει ο κ. Ι. Κονταράτος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos