Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε έκτακτη συνεδρίαση

04 Οκτωβρίου 2018 13:59

Καλείσθε την 05η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έβδομη αναμόρφωση του προϋπολογισμού και τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2018

Θέμα 2ο Καθορισμός νέας ημερομηνίας ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών για το έργο: «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικού οδικού δικτύου» του Δήμου Πάρου.

Κατεπείγουσα συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης

Το κατεπείγον των θεμάτων έγκειται στο γεγονός ότι:

1. για το πρώτο θέμα: α) δεν υπάρχει επαρκής πίστωση για την επόμενη μισθοδοσία των ναυαγοσωστών και β) λήγει η προθεσμία πληρωμής του μισθώματος του αγκυροβολίου της Νάουσας στο Υπουργείο Τουρισμού

2. για το δεύτερο θέμα: για τεχνικούς λόγους δεν ήταν δυνατό να αποσφραγιστούν οι προσφορές την ημερομηνία που είχε αρχικώς οριστεί (28-09-2018) και επομένως πρέπει να οριστεί εκ νέου ημερομηνία, καθώς οι ασφαλτοστρώσεις προβλέπεται να εκτελεστούν με χρήση ασφαλτικού της Π.Τ.Π.Α. 245 ανοικτού τύπου, η χρήση του οποίου δε δύναται να γίνει τη χειμερινή περίοδο.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos