Πάρος: Τοπίο στην...ομίχλη το τοπικό πολιτικό σκηνικό εν όψει δημοτικών εκλογών

05 Οκτωβρίου 2018 17:18

Μήνες μας χωρίζουν από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2019 και το τοπικό πολιτικό σκηνικό στο νησί της Πάρου μοιάζει με...κινούμενη άμμο! Μπαράζ συζητήσεων, αλλεπάλληλων επαφών και πολιτικών ζυμώσεων χαρακτηρίζουν το τοπίο των διεργασιών που συντελούνται αυτή την εποχή στα δημοτικά πράγματα. Και έτερον ουδέν...


Θολό ωστόσο και ασαφές παραμένει το σκηνικό καθώς δεν έχουν αποκρυσταλλωθεί μέχρι στιγμής σταθερές προθέσεις και τελικές αποφάσεις προσώπων και παρατάξεων περί της καθόδου τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Τα πάντα διαφαίνεται να προχωρούν σε έναν ρυθμό ρευστής και μη ξεκάθαρης κινητικότητας που θυμίζει περισσότερο ανακάτεμα της τράπουλας ανάμεσα σε πρόσωπα και δημοτικά εκλογικά σχήματα παρά εικόνα προετοιμασίας και ετοιμότητας εν όψει της ζήτησης ψήφου από τον παριανό λαό.

Το ομιχλώδες πολιτικό τοπίο αν μη τι άλλο, θέτει εύλογους προβληματισμούς σχετικά με την αναγκαιότητα χάραξης ενός οράματος για το νησί και σχετικά με το κατά πόσο το υπάρχον τοπικό πολιτικό προσωπικό είναι αποφασισμένο να υποστηρίξει τη θεμελίωση μιας πρότασης με μακρόπνοη προοπτική με στόχο τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών της Πάρου.

Το πέπλο μυστηρίου και οι πανταχόθεν ψίθυροι που καλύπτουν αυτή την εποχή τις διαφαινόμενες διεργασίες, δεν συμβάλλουν στην καθαρότητα μιας βελτιωτικής πολιτικής στόχευσης που είναι φυσικά το ζητούμενο, ούτε βεβαίως αποκαλύπτουν σαφώς αρθρωμένες προτάσεις με φορείς πρόσωπα που θα εμπνεύσουν πόσο μάλλον θα κομίσουν, ένα καινούργιο και καλύτερο μέλλον για το νησί.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos