Μαρία Χανιώτη: Η «Ημέρα της Γυναίκας», αποτελεί τιμή στους πολλαπλούς ρόλους της

08 Μαρτίου 2019 16:42

Η 8η Μαρτίου είναι η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, μια ημέρα αφιερωμένη στην προσωπικότητα και τους αγώνες της .

Η «Ημέρα της Γυναίκας», αποτελεί τιμή στους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας, ως μητέρας, συζύγου, φίλης, εργαζόμενης, ενεργού μέλους της κοινωνίας μας, αλλά και της προσφοράς της στην οικογένεια και στο κοινωνικό σύνολο.
Η μέρα αυτή είναι επέτειος – σύμβολο των αγώνων, των θυσιών, αλλά και των κατακτήσεων όλων των γυναικών του κόσμου.

Είναι μία γιορτή που εκτός από την ευκαιρία που μας δίνεται να λάβουμε ή να προσφέρουμε λίγες ευχές και μερικα όμορφα λουλούδια , θα πρεπει να μας κάνει να σκεφτούμε πως αν έχουν φτάσει εδώ που έφτασαν οι γυναίκες το έκαναν με πολλούς αγώνες και θυσίες και να αναρωτηθούμε πως θα καταφέρουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.
Σήμερα που οι στατιστικές σε παγκόσμιο επίπεδο καταγράφουν πολύ υψηλά στατιστικά αύξησης βίας εναντίον των γυναικών, εμείς ας στείλουμε τις ευχές μας στη γυναίκα, κόρη, αδελφή, φίλη, ερωμένη, γιαγιά και ειδικά την Ελληνίδα μάνα, που μέσα στις δύσκολες συνθήκες της ζωής που διανύουμε, αγωνίζεται για να εξασφαλίσει στους γύρω της ένα χαμόγελο και έναν καλύτερο κόσμο.

Εύχομαι, σε όλες τις γυναίκες να είμαστε ο εαυτός μας πάνω από όλα, να στηρίζουμε τις επιλογές μας, να έχουμε πίστη σ’ αυτά που θέλουμε, να μην απογοητευόμαστε, να ονειρευόμαστε, να επιμένουμε, να έχουμε υγεία και υπομονή και να χαμογελάμε έτσι ώστε να σκορπίζουμε φως στους γύρω μας!

"Αχ. . . Γυναίκες! Κάνουν τα ύψη ψηλότερα και την πτώση πιο υποφερτή" . Φρίντριχ Νίτσε

 

Μαρία Κ. Χανιώτη
Δημοτική σύμβουλος Δήμου Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos