Όταν ο λαϊκισμός απογειώνεται και η νοημοσύνη των πολιτών απαξιώνεται …

21 Μαϊος 2019 15:14

Η απερχόμενη δημοτική αρχή την τελευταία βδομάδα και στο τέλος της προεκλογικής περιόδου κορυφώνει την λαϊκίστικη πρακτική της.


• Τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις στη λογική της μικροπολιτικής συναλλαγής, όταν το κεντρικό δημοτικό οδικό δίκτυο του νησιού είναι «κομμάτια».
• Αποκατάσταση πλακόστρωτου στον Άγιο Νικόλαο της Παροικιάς στην «τούρλα του Σαββάτου», όταν το λιθόστρωτο στην Πλατεία Μ. Μαυρογένους και τα όσα πεζοδρόμια υπάρχουν, είναι για χρόνια παγίδες για την ασφάλεια των διερχόμενων πεζών.
• Αποκατάσταση του τοιχίου αντιστήριξης στο νεκροταφείο του Προδρόμου (έργο που φαίνεται), όταν για την αποκατάσταση του οστεοφυλακίου δεν υπάρχουν χρήματα ( έργο που δεν φαίνεται)
• Εγκαίνια στην μονάδα αφαλάτωσης , που αν υπήρχε πολιτική βούληση, θα είχε τεθεί σε λειτουργία από το 2015. Εγκαίνια αντί ο απερχόμενος δήμαρχος Μ.Κωβαίος να ζητήσει συγνώμη από τον παριανό λαό, που από τη δική του αδράνεια «χάθηκε» το υπόλοιπο της χρηματοδότησης του Υπουργείου Εσωτερικών για τις μονάδες αφαλάτωσης ,ύψους 350.000 ευρώ.

Ο Μ. Κωβαίος θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο βγάζει «άσσους από το μανίκι» στη προεκλογική του προσπάθεια. Αδυνατεί να κατανοήσει ότι προσβάλει βάναυσα τη νοημοσύνη του παριανού λαού.
Ο «ευρωπαϊκός προσανατολισμός» σε όλο του το μεγαλείο!

Πάρος 21-5-19

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos