Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου επισκέφθηκε τη Νάουσα

22 Αυγούστου 2019 20:45

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Κώστα Ροκονίδα, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας της Νάουσας Γ. Μπαρμπαρήγο, νεοεκλεγμένους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους και μέλη της , επισκέφθηκε την Νάουσα την Τετάρτη 21 Αυγούστου.


Η αντιπροσωπεία διαπίστωσε την απαράδεκτη, από άποψη υγιεινής, κατάσταση του οικισμού και της λίμνης της γέφυρας, συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής όπου όλοι εκφράστηκαν με αγανάκτηση για τη στάση της δημοτικής αρχής παρά τα επανειλημμένα διαβήματα του προέδρου της Κοινότητας για τα προβλήματα αυτά.

Ταυτόχρονα διαπιστώθηκε η ανεξέλεγκτη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων στην περιοχή του λιμανιού της Νάουσας, με τη συναίνεση ή την ανοχή της δημοτικής αρχής, που προκαλεί τη δυσφορία των πεζών , αφού οι χώροι που τους ανήκουν έχουν καταληφθεί από τραπεζόκαθίσματα.

Η κατά τον Δήμαρχο συμπρωτεύουσα των Κυκλάδων, αφού η Παροικιά είναι πρωτεύουσα, βιώνει το δικό της δράμα. Εμείς δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια στην απαξίωση του τόπου μας.
Καλούμε τις Ναουσαίες και τους Ναουσαίους να διεκδικήσουν τη ποιότητα ζωής που τους ανήκει και τις υποδομές που έχει ανάγκη το χωριό.

Καλούμε την δημοτική αρχή να επέμβει άμεσα για την αντιμετώπιση των παραπάνω ζητημάτων. Η τακτική απαξίωσης του προέδρου που ουσιαστικά τον έχουν καταργήσει εδώ και καιρό και που δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν απαξιώνει τη Νάουσα και προσβάλει τους κατοίκους της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos