Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

18 Οκτωβρίου 2019 16:47

Καλείσθε την 22η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:30 πμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Προγραμματισμός Δράσεων Προβολής Δήμου Πάρου 2020.

Θέμα 2ο Πρόταση συμμετοχής του Δήμου Πάρου στο Γαστρονομικό και Πολιτιστικό Φεστιβάλ στην πόλη Shenzhen της Κίνας το Νοέμβριο του 2019.

Θέμα 3ο Πρόταση συμμετοχής του Δήμου Πάρου στην Αμοργό στο 17ο Διεθνές Συνέδριο «Υπέρια» 2019 για τον πολιτισμό και τον τουρισμό και στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών Αμοργού.

Θέμα 4ο Ορισμός και αντικατάσταση εκπροσώπων σε εκθέσεις τουρισμού του Νοεμβρίου –Δεκεμβρίου 2019 σε τροποποίηση και συμπλήρωση των υπ’ αρ.444/2018 και 156/2019 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θέμα 5ο Ανάθεση σε δικηγόρο για την άσκηση ενδίκων μέσων κατά των αδειών παραγωγής της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

Θέμα 6ο Έγκριση πρακτικού Νο Ι του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια οικοδομικών υλικών».

Θέμα 7ο Έγκριση 2ου Τακτοποιητικού Α.Π.Ε. του υποέργου (1) με τίτλο: «Κατασκευή Συνοδών Έργων για τη Λειτουργία Μονάδων Αφαλάτωσης στη θέση Πέπονας Παροικίας» της πράξης με κωδικό ΟΠΣ 5001744.

Θέμα 8ο Έγκριση 3ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης : «Στρατηγικό και Επιχειρησιακό Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας για την Παροικία του Δήμου Πάρου».

Θέμα 9ο Καθορισμός όρων και προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την δημόσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Συμβόλαιο Συντήρησης Εφαρμογών Λογισμικού».

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos