Λ.Σ Πάρου για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Κοινότητα Αρχιλόχου

21 Φεβρουαρίου 2020 15:45

Στις 31/01/20 έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα της η κοινότητα Αρχιλόχου, μαζί με τους δύο Συλλόγους των Μαρμάρων.


Βραβεύθηκαν μάλιστα μερικοί κάτοικοι για την προσφορά τους.

Οι Σύμβουλοι της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ούτε κληθήκαμε, ούτε έγινε συνεδρίαση του Κ.Σ. για να αποφασίσουμε και να ενημερωθούμε για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρόεδρος της Κοινότητάς αποφάσισε μόνος του να δεξιωθεί κάποια άτομα ,ανήμερα της ΠΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Παρά τη διαμαρτυρία μας τότε και παρά την απαίτησή μας να ενημερωνόμαστε για τα πάντα,εξακολουθεί το ίδιο βιολί. Είναι απαράδεκτο να γίνονται πράγματα, όσο και αν κάποιοι τα θεωρούν ασήμαντα και να τα μαθαίνουμε εκ των υστέρων. Δεν εκλεγήκαμε για να παριστάνουμε τα ψάρια.

Επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η κοινότητα αποτελείται από δύο χωριά και πρέπει να έχουν ίση μεταχείριση στα πάντα.

Έχουμε επίσης ζητήσει να συνεδριάζουμε βραδυνή ώρα και όχι μεσημεριάτικα.Μάλιστα ενώ αποφασίσαμε με τον Γραμματέα για την ημέρα που τον διευκολύνει, κατά ένα ανεξήγητο λόγο συνεχίζουμε στα ίδια.Η συνεδρίαση στις 14.30 , αφ΄ενός κόβει την ημέρα μας στη μέση, αφ’ ετέρου καθιστά απαγορευτική την παρακολούθησή της από κάποιους συγχωριανούς που θα τους ενδιέφερε κάτι από τα θέματα. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι οι συνεδριάσεις πρέπει να γνωστοποιούνται στο κοινό τουλάχιστον από τους πίνακες ανακοινώσεων.

Αρχίλοχος 20-2-20

Οι κοινοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Παυλάκης Γιώργος
Ρούσσος Γιώργος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos