Επισκέψεις του Δημάρχου Πάρου σε Υπουργεία στην Αθήνα για ζητήματα του νησιού…

21 Φεβρουαρίου 2020 18:09

Στην Αθήνα μετέβη ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος προκειμένου να έχει επαφές και συζητήσεις σχετικά με την προώθηση και επίλυση ζητημάτων που αφορούν στο νησί.

Συγκεκριμένα ο κ. Κωβαίος είχε συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υπουργό κ. Τάκη Θεοδωρικάκο όπου κατά κύριο λόγο τέθηκε από τον Δήμαρχο το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Δήμου Πάρου καθώς και μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν στην ορθή λειτουργία των υπηρεσιών.

Με τον Υπουργό Εσωτερικών συζητήθηκε επίσης το σοβαρό ζήτημα των διαβρώσεων και κατακρημνίσεων στις ακτές της Πάρου εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων. Ο Δήμαρχος, ζήτησε από τον Υπουργό την υποστήριξη του Υπουργείου για την αποκατάστασή τους σε Αμπελά, Υστέρνι, Δρυό και Παροικία αλλά και την αρωγή επίσης του Υπουργείου στην κατασκευή παράκτιων έργων προστασίας.

Ο κ. Κωβαίος μετέβη επίσης στο Υπουργείο Πολιτισμού. Στις εκεί συζητήσεις του με καθ΄υλην αρμόδιους ζήτησε να επισπευστούν οι διαδικασίες και οι μελέτες προκειμένου να περιέλθουν τα αρχαία λατομεία της Πάρου στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε επίσης την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου όπου και έθεσε το ζήτημα των παλαιών αιγιαλών.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos