Σύριζα Πάρου - Αντιπάρου: Για την επέτειο της 25η Μαρτίου

25 Μαρτίου 2020 16:22

Η σημερινή επέτειος της εθνεγερσίας έχει μια ιδιαίτερη σημασία. Βρισκόμαστε στην μέση μιας ακόμη κρίσης, ενός πολέμου με μια αόρατη απειλή. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη


Όλοι οι Έλληνες μένουμε μέσα συμβάλλοντας στην Εθνική προσπάθεια ενάντια στην εξάπλωση του Κορονοϊού. Σήμερα για πρώτη φορά δεν παρελαύνει ο στρατός και οι μαθητές στους δρόμους . Όμως νοητά παρελαύνουν οι εθνικοί μας ήρωες, δυστυχώς άοπλοι και χωρίς τεθωρακισμένα. Πρώτοι οι νοσοκομειακοί γιατροί μας , κρατώντας ψηλά τη σημαία του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ακολουθούν οι νοσηλευτές μας και το λοιπό προσωπικό με υψωμένο το λάβαρο της αυτοθυσίας .

Πίσω τους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα , καθημερινοί ήρωες του δρόμου. Στη συνέχεια βλέπουμε τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ με παραστάτες τους οικογενειάρχες που δεν έχουν πού να αφήσουν τα παιδιά τους , όσο μοχθούν για να μη μας λείψει τίποτα. Ακολουθεί η μηχανοκίνητη ομάδα των υπαλλήλων που παραδίδουν κατ' οίκον εκείνοι που διευκολύνουν την έγκλειστη καθημερινότητά μας. Ας υποκλιθούμε κι ας ευχηθούμε σ όλους αυτούς χρόνια πολλά και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους. Ας ευχηθούμε και σ αυτούς που τους παρακολουθούν από την Εξέδρα να κάνουν το καθήκον τους, να βάλουν την Πατρίδα και τους Έλληνες πάνω από τα όποια συμφέροντα και τις δεσμεύσεις. Να πάρουν όλες εκείνες τις αποφάσεις που χρειάζονται για να σταθεί η Χώρα και οι πολίτες της στα πόδια τους χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Χρόνια πολλά κι ελεύθερα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos