Αντιδήμαρχος Πάρου: «Fake news τα περί εκδόσεων πλήθους βεβαιώσεων κατοικίας από το Δήμο Πάρου»

04 Απριλίου 2020 16:14

Αναφορικά με διάφορες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με έκδοση πλήθους βεβαιώσεων κατοικίας σε πολίτες, από τον Δήμο Πάρου, προκειμένου να


διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους, παρακάμπτοντας τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα, σας γνωρίζουμε ότι από την ημερομηνία που ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης των πολιτών με πλοίο ή με αεροπλάνο, από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πάρου έχουν εκδοθεί δύο (2) τέτοιες βεβαιώσεις συμπολιτών μας, οι οποίοι είχαν όλα τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία δικαιολογητικά.

H Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε συντονισμένη δράση με τις αρμόδιες υπηρεσίες, για την τήρηση των νομοθετημένων μέτρων περιορισμού μετακινήσεων και ελέγχων στις πύλες εισόδου του νησιού μας.
Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η παραπληροφόρηση και το ψέμα χρησιμοποιούνται ασύστολα από τα γνωστά αντιπολιτευτικά «παπαγαλάκια» στην προσπάθειά τους να πλήξουν την Δημοτική Αρχή.

Ο Αντιδήμαρχος

Ηλίας Κουντρομιχάλης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos