Δήμαρχος Πάρου στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN: «Οι μηχανές της Πάρου είναι αναμμένες και περιμένουμε τους τουρίστες…»

11 Μαϊος 2020 18:44

Για την ετοιμότητα της Πάρου ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, μίλησε ο Δήμαρχος του νησιού κ. Μάρκος Κωβαίος στην ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στον τηλεοπτικό σταθμό ΟPEN.


Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κωβαίος στο επιτόπιο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Δ. Φρέσκου, οι μηχανές του νησιού είναι αναμμένες για να δεχτούν τουρίστες όταν τα μέτρα λόγω κορωνοϊού αρθούν, σημειώνοντας ωστόσο ότι προέχει βεβαίως η ασφάλεια και γι΄αυτό το νησί είναι θωρακισμένο για παν ενδεχόμενο.

Το Κέντρο Υγείας έχει εξοπλιστεί χάρη σε δωρεές ύψους 200.000 ευρώ και οι ενδεχόμενες απώλειες από την καθυστερημένη έναρξη της τουριστικής περιόδου μπορούν να αναπληρωθούν από την παράτασή της και μέσα στο φθινόπωρο.

Ο Δήμαρχος απάντησε και σε ειδικότερες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα ξενοδοχεία και τις άλλες επαγγελματικές κατηγορίες του τουρισμού στην Πάρο, υπογραμμίζοντας τόσο την ετοιμότητά τους όσο και την διασφάλιση της υγείας με βάση κανόνες οι οποίοι θα τηρηθούν.
Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Δήμαρχος Πάρου στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos